Välkommen till ett Glatt Gäng!

Vi som jobbar här

Gästbok

 • David Carri • 8 mars 2019 16:00:58
  UPPMÄRKSAMHET:

  FRÅN LÅNBESTÄMMELSET
  DAVID CARRI CAPITAL (DCC):

  Kära sökande:

  Jag vill informera dig om att vi är ett registrerat och ett legitimt låneföretag. Vi jobbar med både Halifax Bank i Storbritannien och även med Bank of America i USA i provision av lån till våra kunder / kunder.

  Vi kan hitta lånet inom tre arbetsdagar med fullständig dokumentation av låneprocessen för att ange legitimiteten för ursprungslånet från vårt företag.

  Lånefonderna betalas direkt till kundens önskade bankkonto. För att vi ska gå vidare med en låneprocess måste du skicka det enkla låneansökningsformuläret för lånets löptid och villkor och för att skapa låne transaktionsfilen med detta företag.

  Nedan är det enkla ansökningsformuläret som behövs för att fyllas.

  Den information som krävs är:
  Information om lån:

  Vilken typ av lån du behöver:
  Syftet med lånet:
  Lånebelopp ($):
  Återbetalningstid:
  Information om personliga finanser:

  Kreditvärdighet:
  Årlig inkomst ($):
  Arbetsstatus:
  Månatlig skuldbetalning (om någon):
  Nuvarande kontosaldo:

  Lånarens kontaktuppgifter:

  Förnamn:
  Efternamn:
  Land:
  Gatuadress:
  Stad:
  Stat:
  Blixtlås:
  E-post:
  Telefonnummer:
  Mobilnummer:

  Obs: Alla låntagare måste registrera sin låneansökan för godkännande innan företaget kan ta fullt ansvar för låntagarens transaktion. Det vill säga att alla lån måste registreras och godkännas av ledningen innan företaget kan debitera transaktionen. Företaget ansvarar för de kostnader / avgifter som kommer att vara involverade i transaktionen till låntagaren och bekräfta sitt lån på kontot. Företaget kommer att vara ansvarigt i Skatter, Försäkringar och Bankavgifter. Men detta kan bara göras när låntagarens låneansökan har registrerats och godkänts av ledningen för bearbetning. Registreringsavgiften är den enda avgift som låntagaren behöver för att betala för godkännande av hans / hennes lån för vidare bearbetning av företaget. Vänligen veta att utan att lånansökan har godkänts, kan företaget inte ta risken att behandla ett lån.

  Så snart vi får den ovanstående ansökan om lån, kommer vi genast att fortsätta med låneprocessen genom att skicka lånvillkoren för lånebeloppet.
  Vi väntar på ditt svar.

  Tack,

  David D Carri
  Lån bearbetningsansvarig.
  David Carri Capital (DCC)
  E-post: ddcarri@hotmail.com

Lämna gärna dina synpunkter på ditt besök hos oss, du blir då en bra referens till oss!